Brows & Lashes

Beautely Treatment Store

Even tussendoor je wenkbrauwen laten Epileren en/of verven? Dat kan!
Wij hebben namelijk een Browbar in Store!

In de Browbar kan op korte termijn, soms ook heel lastminute, een wenkbrauw behandeling geboekt worden.

losse module
Wenkbrauwen

Browstyling
€ 15,-

Jouw wenkbrauwen weer helemaal in vorm laten shapen? Kies dan deze behandeling!
Hierbij Epileren en/of Harsen wij jouw wenkbrauwen.

Wenkbrauwen

BeautelyBrow
€ 25,-

Je wenkbrauwen laten shapen & verven? Kies voor de Beautelybrow behandeling!

Wenkbrauwen

HennaBrow
€ 35,-

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna wenkbrauwen. Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.

De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken (net zo lang totdat het haartje uitvalt). In onze brow bar gebruiken we diverse hennakleuren, en combinaties daarvan. Henna kan door middel van diverse technieken worden aangebracht, afhankelijk van het gewenste resultaat (bijvoorbeeld de ombré techniek).

Wenkbrauwen

Brow lamination
€ 60,-

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren & verven van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief.

Wimpers

Lash Lifting
€ 60,-

Bij de Lash Volume Lift draait het allemaal om jouw eigen wimpers: door ze te liften en te krullen, lijken ze veel langer én voller. Het resultaat blijft gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken zichtbaar!

Een wimperlift is een geweldig alternatief voor wimperextensions. We maken gebruik van siliconen schildjes in plaats van de oude traditionele klemmetjes.

Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!
Het ultieme resultaat wordt bereikt indien je wimpers ook nog geverfd worden. Dit is dan ook bij de behandeling inbegrepen.

Bij deze behandeling is het van belang dat u zonder mascara naar de salon komt.

stoel-browbar