Browbardeals

Beautely Treatment Store

Binnenkort een feestje, een belangrijke afspraak of is het sowieso veel te lang geleden dat uw wenkbrauwen geëpileerd zijn? Wilt u alleen langs komen voor het bijwerken/verzorgen van losse modules en niet direct een gehele facial? Dan is dat uiteraard mogelijk.

Wel zin in een hele facial, maar deze graag uitbreiden met een van deze modules? Dat kan uiteraard worden bijgeboekt. Bij ons heb je meerdere keuzes, de behandeling is te boeken in een van onze behandelkamers, toe te voegen aan een facial of als losse, voordeligere behandeling in de browbar.

Wij hebben namelijk een Browbar in Store!

In de Browbar kan op korte termijn, soms ook heel lastminute, een behandeling geboekt worden. De browbar bevindt zich in de store en u ondergaat de behandelingen hier met een kortingstarief, de kwaliteit is zoals u van ons gewend bent.
*Goed om te weten: Deze Browbar tarieven zijn alleen geldig in de browbar en niet te combineren met een facial of massage.

Onderstaande tarieven zijn de tarieven welke geldig zijn in onze browbar.
Maak in ons online boekingssysteem een keuze waar uw voorkeur naar uit gaat, en het juiste tarief wordt getoond. In ons boekingssysteem kan je kiezen uit:

Browbardeals:
Dit zijn de behandelingen met een kortingstarief in de Browbar in store.
Brows, lashes & Waxing:
Deze behandelingen worden uitgevoerd in de afgesloten behandelkamers.
Upgrades gezichtsbehandelingen:
Deze onderdelen kunnen worden toegevoegd aan een facial.

losse module
Epileren

Browstyling
v.a € 15,-

Jouw wenkbrauwen weer helemaal in vorm laten shapen? Kies dan deze behandeling!
Hierbij Epileren en/of Harsen wij jouw wenkbrauwen.

Epileren & verven

Browstyling & verven
v.a € 20,-

Je wenkbrauwen laten shapen & verven? Kies voor de Browstyling & verven behandeling!

Epileren & Hennaverf

Browstyling & Hennaverf
v.a € 35,-

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna wenkbrauwen. Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.

De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken (net zo lang totdat het haartje uitvalt). In onze brow bar gebruiken we diverse hennakleuren, en combinaties daarvan. Henna kan door middel van diverse technieken worden aangebracht, afhankelijk van het gewenste resultaat (bijvoorbeeld de ombré techniek).

Wenkbrauwen voller maken

Brow lamination
v.a € 60,-

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren & verven van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief.

Snel en voordelig

Harsen bovenlip
v.a € 12,50

Voordeliger je bovenlip laten ontharen?
Neem plaats in onze browbar.
Snel en voordelig

Harsen bovenlip & kin
v.a € 20,-

Voordeliger je bovenlip & kin laten ontharen?
Neem plaats in onze browbar.

Wimpers

Lash Lifting
v.a € 60,-

Bij de Lash Volume Lift draait het allemaal om jouw eigen wimpers: door ze te liften en te krullen, lijken ze veel langer én voller. Het resultaat blijft gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken zichtbaar!

Een wimperlift is een geweldig alternatief voor wimperextensions. We maken gebruik van siliconen schildjes in plaats van de oude traditionele klemmetjes.

Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!
Het ultieme resultaat wordt bereikt indien je wimpers ook nog geverfd worden. Dit is dan ook bij de behandeling inbegrepen.

Bij deze behandeling is het van belang dat u zonder mascara naar de salon komt.

stoel-browbar